+ Logga in !

E-postadress/Kundnummer

Lösenord


Registrera/Bli kund
Glömt lösenordet?


  


Här är du: Power Banks -> >5000mAh ->

Power Bank 6000mAh 2xUSB 2A

Artikel: 8227344
Benämning: XB200U Power Bank 6000 Travel
EAN: 8718182273441

Power Bank Travel är en del av Xtorms innovativa och snygga XB2-serie. Power Banks i XB2-serien kombinerar unika egenskaper med en genomtänkt design och är mottagare av två fina designutmärkelser: Red Dot Design Award 2017 och iF DESIGN AWARD 2017.

Med Power Bank Travel kan du kan ladda dina mobila enheter var som helst och när som helst. Denna Power Bank har ett 6000mAh internt batteri som ger tillräckligt med ström för att ladda en smartphone åtminstone tre gånger. Det är även möjligt att ladda upp till två enheter samtidigt. Power Bank Travel kommer i ett strömlinjeformat och elegant utseende med en matt gummerad finish.

Power Bank Travel har en löstagbar micro-USB kabel för laddning av mobila enheter (med micro-USB port). Det betyder att du alltid har en kabel med dig om du behöver en. Självlart kan du även ladda mobila enheter som har andra typer av USB-anslutningar, till exempel Apple Lightning genom att använda en anna kabel.

Power Bank Travel 6000 är den perfekta laddningslösningen för vardaglig användning eller på resan. Xtorms Power Bank Travel laddar snabbt och effektivt upp din smartphone, surfplatta eller GoPro var du än vill och när du vill. LED-lamporna runt på/av-knappen visar hur mycket ström du har kvar att använda innan du behöver ladda upp din Power Bank igen.

Funktioner:
Hög effektivitet: Xtorms Power Bank Travel är mycket effektiv och garanterar minsta möjliga energiförlust under laddningsprocessen.
Automatisk strömhantering: Denna Xtorm Power Bank är försedd med APM-chip. Vilket innebär att den automatiskt balanserar rätt laddningshastighet och fördelar effekten effektivt mellan de anslutna enheterna.
Snabb laddning: Xtorms Power Bank Travel har kraftfulla in- och utgångar som gör det möjligt att ladda upp den anslutna enheten samt laddaren själv så fort som möjligt.

Kortfattat:
Universal Power Bank med 6000mAh batteri
Löstagbar micro-USB kabel
Laddar 2 enheter samtidigt

Specifikationer:
Storlek: 110x59x23mm
Batteri: 6000mAh Li-ion
Input: 5V/2A Micro USB
Output: 2x USB 5V/2A
Vikt: 158 gram
Inkluderar: Manual, löstagbar micro-USB kabel, micro-USB kabel


 

Slumpade produkter