Snötåliga Powerbanks

UPPLEV VINTERSPORT MED FULL KRAFT

/

BYGGD FÖR ATT ÖVERLEVA DINA VINTERSPORTER
Inget berg för högt, inget (snö)fall för tungt och ingen temperatur för låg; dessa Power Banks överlever perfekt dina vintersporter.
Med robusta stötfångare, IP65-vattentålighet och fallskydd är detta den perfekta Power Bank som ger dig #MoreEnergy och överlever vintersportförhållanden. Dessutom är de de bästa Power Banks som finns för att klara minusgrader. Håll dig laddad och erövra backarna!

SNÖ- OCH VATTENTÄT

Dessa Power Banks är perfekta för dina vintersportäventyr. Med sin IP65-vattentålighet är dessa Power Banks självklart vattentåliga, men står dessutom emot snö. Oavsett om du blir blöt i en snöstorm eller ligger i snön. Du behöver inte oroa dig för att din Power Bank ska klara vinterförhållandena under dina sportaktiviteter.

Från våt snö till kraftigt snöfall – dessa Power Banks är motståndskraftiga mot vinterns överraskningar.

STÖT- OCH FALLTÅLIG

Våra robusta Power Banks klarar nästan allt – de är så starka att stötar och fall inte är något problem. Oavsett om du dyker när du åker snowboard, om Power Bank glider ur händerna på dig eller om den ramlar av bordet under en dans på afterski, kan du fortsätta ditt äventyr och fortsätta ladda utan bekymmer.

Från backen till afterski – våra Power Banks överlever varje fall utan problem.

TEMPERATURBESTÄNDIG MOT MINUSGRADER

Det här är de bästa Power Banks på marknaden som klarar isande minusgrader. Medan andra Power Banks förlorar energi i kallt väder är våra Rugged Power Banks isolerade och behåller sin energi, även i extremt kalla förhållanden. Du behöver inte oroa dig för att din GoPro eller Smartwatch ska få slut på batteri. Fånga den fantastiska nedförsbacken eller mät dina snabbaste prestationer med tillförsikt.

Med Xtorms robusta Power Banks håller din utrustning full effekt, även i iskalla bergstemperaturer.