”Innovation skiljer mellan en ledare och en följare.”

Steve Jobs

Teknik, innovation och vetenskaplig testning är nyckelelement som tillsammans gör Tech21:s stötskyddsprodukter till de mest ackrediterade, pålitliga och vetenskapligt beprövade som finns på marknaden.

VÅRT ARV

Ursprunget till Tech21 började när vår grundare, Jason Roberts, tog på sig att revolutionera mobiltelefonskyddsindustrin redan 2005.

När han märkte att konkurrenterna i branschen helt enkelt köpte billiga material från hyllan från massproduktionsanläggningar i Fjärran Östern, identifierade han ett unikt stötabsorberande material här i Storbritannien och insåg snabbt att det hade en enorm potential för en mängd olika applikationer.

IMPACT PROTECTION

Från molekylära recept till laboratorietestning av materialingredienser och formuleringar, allt vi gör med vår materialvetenskap är centrerat kring att utveckla det mest avancerade stötskyddet du kan köpa för dina enheter.

HÅLLBARHET

Vår planet behöver skydd precis lika mycket som din teknik gör, och från materialutvecklingsstadie till tillverkning, håller vi hållbarhet i hjärtat av vad vi gör, oavsett om det är våra återvinningsbara förpackningar eller våra labbtestade bio-spice innovationer

DESIGN OCH INNOVATION

Eftersom vi designar alla våra produkter internt, letar vi alltid efter enklare, mer hållbara och bara bättre sätt att göra saker på. Från multifunktionalitet, kamerasköldar, antimikrobiella funktioner och mer, vi letar alltid efter sätt att förnya oss.

VÅRA PARTNERS

Vårt engagemang för vetenskap och innovation gör oss inte bara populära bland våra kunder, utan också bland kända globala varumärken som Apple och Samsung. Det här är varumärken som vi har samarbetat med nästan sedan vi började, vilket visar det konsekventa förtroendet och högsta kvalitet som dessa enorma varumärken förlitar sig på våra produkter för.


VÅR RESA MOT HÅLLBARHETVÅR TEKNOLOGI


Vi använder inte tjusiga marknadsföringsmetoder för att bevisa våra produkters hållbarhet, vi använder verkliga laboratorier med några av världens bästa testmaskiner, och till och med några som vårt vetenskapsteam utvecklat tillsammans med National Physical Laboratory, Storbritanniens ledande institut för produkttestning och världsledande centrum för vetenskaplig spetskompetens.


STÖTSKYDD

Efter en lång 3-årig process med kontinuerliga laboratorietester och förfining av polymerreceptet föddes vårt banbrytande stötdämpande material, FlexShock®, 2012. FlexShock® är ett intelligent material som absorberar kraftenergin från stötar och omvandlar den till värme, som sedan återställer fodralet till dess ursprungliga struktur, och ger garanterat skydd mot flera droppar under produktens hela livslängd.

VETENSKAP OCH TESTNING

Vi testar och omtestar varenda produkt vi designar, inte bara för att överträffa konkurrenterna utan också på grund av de avancerade material vi skapar internt – ingen annan anläggning i världen har möjlighet att testa våra material på ett effektivt sätt. Att säga detta är en sak, så vi fortsätter att gå ett steg längre och bevisa vårt engagemang för vetenskapsbaserade produkter som du kan lita på med fortsatt forskning och utveckling av helt nya verktyg och maskiner, vissa som bara finns på en plats på jorden – vårt labb.

MILITARY STANDARD

Vår FlexShock™-material- och stötskyddsforskning är välkänd i branschen tack vare år av hängiven utveckling, testning och innovation, så att gå över till den militära standardarenan var ett logiskt nästa steg.

Med hjälp av en rigorös testmetod som omfattar strikta parametrar för fallhöjd, fallmekanism, antal fall och fallriktning samt fallytans konstruktion har vi låtit testa flera av våra produktserier och fått resultat som överträffat till och med våra förväntningar.

Vi utför dessa strikt kontrollerade tester på hela vårt produktsortiment och kommer att lägga till detta ytterligare steg i våra testprocesser för framtida lanseringar.

www.tech21.com