SKYDD MED PERFEKTION

Black Rock and White Diamonds erbjuder en oöverträffad portfölj av smartphone-tillbehör som är anpassade för att tillgodose just dina behov av skydd och design. Därför arbetar vi med prisbelönta designers och några av de bästa tyska ingenjörerna, för att skapa det bästa skalet i en unik design. Vårt huvudkontor finns i Berlin. Här, i en stad där olika människor och kulturer möts, låter vi oss inspireras av de senaste trenderna inom mode, konst och design. Vi lägger ner mycket tid och kärlek i designen för att skapa produkter som just du kommer vilja använda.

Tack vare att vi kontrollerar var och en av våra produkter kan vi säkerställa en hög kvalitetsstandard. Redan i
utvecklingsprocessen testar vi produkterna för att se till att de möter våra höga krav för design,
hantering och hållbarhet. Detta leder till att vi hela tiden kan arbeta mot att  garantera bästa möjliga kvalitet.

Black Rock har ett starkt fokus på design som speglar aktuella trender. Människors unika egenskaper och personlighet, och deras behov av att visa detta, går hand i hand med vårt sortiment. I och med detta är målet för Black Rock och White Diamonds att göra ett bestående modeavtryck.

Vi använder…

Material av högsta kvalitet för att utveckla och ta fram våra produkter. Vårt team av designers och
ingenjörer implementerar innovativa och trendiga idéer i synergi.

Prisbelönta designers, och några av de bästa tyska ingenjörerna, som arbetar tillsammans med Black Rock för att kombinera bästa möjliga skydd med en unik design.

Vårt sortiment inkluderar bland annat:
• Detaljer med äkta Swarovski®-kristaller.
• Högkvalitativa mobiltelefontillbehör av äkta läder, glas eller trä.
• Veganmaterial tillverkat av majsersättning: Good Case från White Diamonds och Eco Case från Black Rock är biologiskt nedbrytbara. Våra ingenjörer och formgivare tog tillsammans fram ett skal som är 100% biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas helt.