Vår story

Från vårt säte i Stockholm skapar vi ljudprodukter med specifika syften för att förenkla valen för ljudsmarta personer runt om i världen. Att förena svenskt designtänkande med nogrannt utvalda framtidsinriktade funktioner är vad vi handlar om. Det finns till och med i vårt namn: Design + Funktion = DeFunc.  Resultatet? Defunc bluetooth hörlurar och högtalare, med rätt ljud för rätt tillfälle. Så om du vet vad du vill göra, så har vi det du behöver för att förhöja din upplevelse. Det är därför vi finns, sedan 2015 och framåt.


Att experimentera för att möta tidsandan och framtidens ljudönskningar – och behov – är något som driver oss. Ta till exempel vår tidiga högtalare DUO, som gav en stereoupplevelse genom två  Bluetoothenheter när inget annat på marknaden kunde. Eller vår första TRUE-modell, som kombinerade en kraftfull powerbank och trådlösa in-ears i en enhet precis när den mobila livsstilen verkligen tog fart. Kanske våra MOBILE GAMING-hörlurar, utvecklade tillsammans med gamers och ingenjörer från KTH. Eller vår MultiTip™, en hybridhörlursplugg med de mest omtyckta musik-, kommunikations- och sportfunktionerna, baserat på konsumentinsikter. För att nämna några exempel.

Idag 2022 är vi i en trådlös värld på riktigt. Vi började med in-earshörlurar och återvänder nu till våra rötter genom att utforska nya sätt att utveckla True Wireless-hörlurar. Vår True-kollektion består idag av 7 olika modeller, alla med ett eget syfte och skräddarsydda för att förbättra till exempel sport-, underhållnings-, spel-, mötes- och så klart musikupplevelser. Och dessutom utan att kompromissa med andra grundfunktioner.

Är Defunc för oss?

Defunc bluetooth hörlurar är ett sortiment som är  lätt att ta till sig, och även lätt att jobba med. Smarta och tydliga förpackningar skapar lätt säljande exponeringar. Tack vare den genomarbetade grundidén med olika syften så ser kunden snabbt det som passar hen. Detta medför att den mekaniska försäljningen ökar, och därmed är sortimentet en given vinnare i just din butik!

www.defunc.com