INTRODUKTION

THE ART OF SOUND

Under det tidiga 1900-talet blev Sverige en föregångare inom social och industriell utveckling. Ett land där ingenjörskonst och konstnärlighet förenades i en funktionell rörelse för att förbättra vardagslivet för den breda massan. Defunc (design + funktion) är en hyllning till denna rörelse.


BEGYNNELSEN

EN IDÉ OM ENKELHET

När Defunc grundades 2015 gav grundaren Johan Wahlbäck sig själv en utmaning: Att göra det enklare för människor att hitta rätt produkt på en labyrintliknande hörlursmarknad.

Resultatet blev en samling hörlursmodeller utan krusiduller med beskrivande namn och tydligt definierade syften, tillgängliga i en prisklass som passar de flesta plånböcker.

Denna funktionella designetik har följt oss ända sedan dess. Oavsett om det handlar om öronsnäckor, hörlurar eller trådlösa högtalare har alla våra produkter fortfarande ett specifikt användningsområde i åtanke. Som vi ser det handlar bra ljud om att skapa verkligt ändamålsenliga ljudupplevelser.TRUE WIRELESS

En serie utvecklad för människor som värdesätter mobilitet och bekvämlighet. Kryddad med funktionella detaljer som gör en meningsfull skillnad.

Läs mer om TRUE WIRELESS här!

Defunc HOME

Vår HOME-serie integrerar ljud och inredning till en verkligt uppslukande upplevelse, där fantastiskt ljud sömlöst smälter in i det visuella utrymmet.

Läs mer om DEFUNC HOME här!

MONDO by Defunc

Mondo är ett designsamarbetsinitiativ med det uttalade syftet att utveckla produkter med direkt input från konstnärer och fans.

Läs mer om MONDO by Defunc här!


Så hur och när ska du lyssna? Kanske när du springer på morgonen eller ringer ett konferenssamtal på eftermiddagen. Kanske tittar du på en serie när du pendlar till jobbet eller spelar ett mobilspel på kvällen. Eller kanske bara när du fördjupar dig i musik långt in på natten.

Vad vi menar med att skapa ändamålsenliga ljudupplevelser är att produkterna ska vara utformade för att förbättra funktioner som passar för specifika tillfällen. Som våra sju modeller av true wireless-öronsnäckor, som är utformade för att fungera särskilt bra på sju olika sätt. Vad är ditt ögonblick?

ETT VIKTIGT STEG FÖR FRAMTIDEN

HÅLLBAR INNOVATION OCH TEKNIK

www.defunc.com