LADDA NER KOMPATIBILITETSLISTA FÖR FIXED KLOCKARMBAND Klicka Här

FIXED gör tillbehör till alla dina enheter för dagligt bruk. Alla deras produkter är designade från grunden med betoning på funktionalitet, hållbarhet, kvalitet och enkelhet. Oavsett om du behöver skydda din telefon, eller ett nytt armband till din smartklocka, en smart gps-tracker, en laddare, en hub eller något som ser  till att din mobiltelefon inte hamnar på sätena när du kör, så kan de täcka ditt behov. Även älskare av premiumtillbehör kommer att få sitt lystmäte mött, de erbjuder en rad handgjorda läderprodukter från Tjeckien, som kommer att tillfredsställa även den mest krävande av er.

Se alla FIXED-produkter: MobiltTabletWearable

Nästan var och en av oss vill få sin telefon att se helt ny ut även efter ett års användning. Du kan välja mellan en rad skärmsskydd, som är enkla att installera tack vare applikatorerna, och de skyddar till och med högtalaren med ett galler. Du kanske också vill skydda kameralinsen från att bli repad utan att det påverkar kvaliteten på bilderna negativt. Allt du behöver göra är att välja bland ett antal skal och din telefon är skyddad i sin helhet. Du kan också välja mellan olika skydd för surfplattor och smarta klockor.

Produktexempel:

Nuförtiden behöver du laddare för allt. FIXED letar ständigt efter lösningar för att ladda din enhet säkrare och snabbare utan behov av flera laddare för flera enheter, samtidigt som de kommer i en riktigt kompakt storlek. De erbjuder miniatyrladdare till både bil- och vägguttag. De hänger även med i trenden med trådlös laddning, du kan välja mellan olika laddstationer, eller en kombination av laddning och en bilhållare med MagSafe-stöd.

Produktexempel:

Dagligen använder vi många enheter på många olika ställen. Hos FIXED arbetar vi för att enheterna ska kunna användas till sin fulla potential, så att du kan se tydligt, nå dem lätt och att de kan laddas vid behov. Oavsett om du kör bil, är på kontoret, på resa eller bekvämt vill se en film på din iPad.

Produktexempel:

Om du är ett fan av lyxiga tillbehör kommer du inte att bli besviken. Sleeves för MacBook och iPads, Airtag-plånböcker och nyckelbrickor, plånboksfodral för iPhone, Samsung och mycket mer är handtillverkat i Europa är verkligen bland de bästa inom premiumsegmentet. Alla läderprodukter är gjorda med kärlek och omsorg, och de kommer att hålla i många år.

Produktexempel:

Se alla FIXED-produkter: MobiltTabletWearable