Läs mer om MONDO by Defunc Over-ear här!Trion bakom MONDO

MONDO by Defunc är resultatet av ett samarbete mellan artist managementbyrån Monza och den ledande plattformen för streetkultur Dopest. Tillsammans med oss ​​på Defunc är tanken bakom det nya varumärket att skapa en unik designformel som kombinerar teknisk spetskompetens och affärskunnande med den logik som driver fankultur på nätet.

Vi samarbetar direkt med artister och kreatörer kring nya produkter och koncept, hela vägen från design och marknadsföring till distribution och vinstdelning. Tillsammans skapar vi en ny affärslogik som bygger på en mer direkt koppling till artister och publik genom att vara en del av deras kultur. Introduktionen av MONDO over-ear hörlurar 2023 är bara början. En hel rad nya produkter är redan på gång. Håll ögonen och öron öppna.

MONDO BY DEFUNC

SKAPAD AV OCH FÖR KULTUREN

Varumärket MONDO by Defunc kombinerar erfarenheterna från svensk ljuddesign med kopplingarna till den svenska musikindustrin i det nya kraftpaketet MONDO by Defunc, grundat av en treenighet av företag med omfattande erfarenhet och nära kopplingar till den skandinaviska musikindustrin, dess artister och kreatörer med anknytning till musik- och stadsscenen.
Enkelt uttryckt – i alla MONDO-produkter ska ljudet avnjutas på det sätt som artisten avsåg.

Designelementen ska vara tydliga påminnelser om vårt skandinaviska musikarv.
Det handlar om allt från knappar, strömbrytare och reglage på produktens hårdvara till den omisskännliga signaturen med det avskurna hörnet på förpackningen, ett musikaliskt språk som går tillbaka till 80-talets vinylskiva. Vi har musiken i vårt DNA och den följer oss hela vägen från designutkast till artistsamarbeten.

THE LINE-UP


MONDO OVEREAR

Vi har musiken i vårt DNA och den följer oss hela vägen från designutkast till artistsamarbeten. Möt vår förstfödda – MONDO over-ear-hörlurar. Du kommer att älska den.

Klicka på bilden för produkt-pdf.

MONDO OVEREAR

Over-ear-hörlurarna har en tidlös men ändå modern design och finns i tre färger – klassisk svart, varm greige och en transparent version som verkligen sticker ut.

Klicka på bilden för produkt-pdf.

MONDO OVEREAR

Hörlurarna är utformade med dubbla högtalarelement och aptX™ HD för högupplöst ljud. Använd den medföljande appen för dina egna EQ-inställningar och du är redo att köra igång!

Klicka på bilden för produkt-pdf.

MONDO ON-EAR

Vi har musiken i vårt DNA och den följer oss hela vägen från designutkast till artistsamarbeten. Från 80-tal till nutid: Möt våra Freestyle-hörlurar – den ultimata flashbacken!

Klicka på bilden för produkt-pdf.

MONDO ON-EAR

Unik akustik för en djupare bas, och optimal prestanda tack vare vår unika struktur för att undvika ljudläckage. 32mm elementet levererar djup bas i dessa superba retro-lurar!

Klicka på bilden för produkt-pdf.

MONDO ON-EAR

3 färger, flera färger på kuddarna (tillbehör), en supertrendig flört med 80-talet och en så lätt hörlur att du lätt glömmer att du har den på… Om det inte vore för de sköna beatsen som smeker dina öron!

Klicka på bilden för produkt-pdf.MONDO by DEFUNC

SPORT EDITION

MONDO by Defunc lanserar exklusiv kollektion av ljudprodukter i samarbete med Armand Duplantis

Samarbetet mellan världsmästaren Armand Duplantis och svenska MONDO by Defunc innehåller flera produkter som utvecklats i nära samarbete mellan parterna. Produkterna är designade från scratch till färdig produkt tillsammans med Armand och kännetecknas alla av eleganta färg- och materialval samt personliga designelement. Produkterna i samarbetet innehåller en over-ear-hörlur med en imponerande teknisk specifikation samt en trådlös öronsnäcka för aktiviteter med hög belastning.


VÄRDA ATT VÄNTA PÅ:

MONDO by Defunc SPEAKER

Med en tydlig 80-talskänsla fortsätter vi att flirta med vårt arv och ser till att vi har de där små detaljerna som får dig att le. Det är retro, men ändå modernt. Precis som vi vill ha det! 3 härliga färger. En rejäl pjäs, som kommer att imponera, och är väl värd att vänta på!

LOUD AS F**K

Med 6 aktiva högtalarelement som levererar 96 W och 3 passiva baselement är MONDO SPEAKER LARGE riktigt HÖGLJUDD!!!   2 aktiva element för bas och mellanregister, 2 aktiva element för mellanregister, 2 aktiva element för höga toner och de 3 passiva basarna för en supertung bas.

mondobydefunc.com/