FUEL SERIES 5 POWERBANKS

DJÄRV DESIGN. ÄNDLÖS KRAFT

/

Att förse människor med energi på deras resor är det vi gör bäst. Xtorms mål är att ge människor energi var de än befinner sig genom vår vision #MoreEnergy och vår kärlek till mobil teknik. Idag kräver människor mer och mer av sina mobila enheter. Oavsett om du klättrar i berg, åker på en stadsresa, arbetar med din surfplatta på ett flexkontor eller streamar den senaste Netflix-serien i din trädgård..: Vi ser till att du inte står utan laddning.

VARFÖR XTORM?

Att resa ligger i vårt DNA. Våra
produkter är fullt utvecklade och
anpassade till de problem som
resenärer stöter på under sina resor.
Därför ser vi till att du aldrig kommer att vara utan energi.
Våra produkter är säkerhetstestade och godkända. Detta beror på att varje produkt testas enligt mycket strikta säkerhetskrav. Xtorm laddar snabbt och säkert!
Vi arbetar bara med material av
högsta kvalitet,  och kan därför erbjuda dig de bästa möjliga produkterna, med längre levnadstid.
Xtorm arbetar hårt med hållbarhet.

Liten men stark

Xtorms energi-produkter har de mest innovativa och starka funktionerna. Dessa funktioner i kombination med en kompakt
design gör att du kan ta dem med dig vart du än går.

Vi utvecklar våra produkter med resenären i åtanke och tillhandahåller energi till alla
dina enheter. Med funktioner som:
Integrerade laddningskablar, snabb laddning, USB-C PD, snabb trådlös laddning och vattentålighet, finns det en Xtorm-produkt för alla resenärer.

Kommunicerar kvalitet

Xtorm-förpackningen uppvisar Xtorms kvalitet och dess produkter genom tydlig kommunikation, högkvalitativa material och hållbarhet. Varje detalj i våra
produkter och förpackningar består av en passion för design, men även en drift för att utforska planeten och år av erfarenhet.

Xtorm, det gröna valet

På Xtorm tillverkar vi produkter som håller. Våra produkter är byggda för att fungera i många år utan slitage, så att du inte behöver köpa en ersättningsprodukt inom en snar framtid, vilket sparar massor av extra produkter, material och produktionsenergi.

Vi strävar efter att använda så lite miljöovänliga material som möjligt i våra förpackningar, kontor och produktion. Vi återvinner aktivt förbrukade batterier så att de kan användas igen, vilket sparar tonvis med knappa råvaror.
Tillsammans med en stiftelse som heter Stibat samlade vi in 3 962 501 kg(!!) batterier för återvinning under 2020.

XTORM SAFETY CHECK

TEMPERATURKONTROLL

Samtliga Xtormladdare är försedda med ett kontrollchip som övervakar temperatur och därmed förhindrar överhettning.

KORTSLUTNINGSSKYDD

Bryter automatiskt kretsen när en överström detekteras. Detta skyddar Xtorm-laddaren och din enhet från kortslutningsskador.

ÖVERBELASTNINGSSKYDD

Skyddar både det interna batteriet och batteriet i den anslutna enheten från överladdning.

BATTERICELLER I TOPPKLASS

Xtorm använder endast de bästa battericellerna som ger den snabbladdning du behöver och uppfyller alla säkerhetskrav.

SÄKER STRÖMHANTERING

Xtorm laddare är utrustade med APM-chip (Auto Power Management). Detta ger automatiskt rätt laddningshastighet och fördelar strömmen effektivt mellan anslutna enheter.

HÖG EFFEKTIVITET

Våra kraftprodukter är konstruerade för att driva din enhet så effektivt som möjligt. Detta säkerställer minsta möjliga energiförlust under laddningsprocessen.

För människor över hela världen

Xtorm har funnits i över 15 år. Med vårt uppdrag i åtanke förser vi idag miljontals människor med #MoreEnergy och våra produkter säljs i över 60 länder världen över. 63 för att vara exakt. Både online och i fysiska butiker.

Mot en bättre framtid

Hållbarhet har varit en topprioritet för Xtorm sedan dag ett. När vi reser runt på världens vackraste platser kan vi inte föreställa oss hur världen skulle se ut utan dem. Det är därför vi strävar efter att inte lämna några spår i den fantastiska världen omkring oss.

www.xtorm.eu