+ Logga in !

E-postadress/Kundnummer

Lösenord


Registrera/Bli kund
Glömt lösenordet?

  


Här är du: Mobilt -> Telefonskal -> iPhone 11 ->

Freja Skal iPhone 11 Navy

Artikel: 6220733
Benämning: Freja Navy iPhone 11
EAN: 5706662207331

Freja är ett slimmat och kompakt skal med silkesmjuka ytor som är handgjort för att passa din enhet perfekt. Skalet har en unik tyg-på-tyg-kombination med logotyp i aluminium och subtilt upphöjda hörn som knappt märks, men de ger den perfekta höjden för att skydda din skärm från repor. Skalet kommer också med en silkeslen mjuk insida i mikrofiber som håller din telefon i perfekt skick. Alla Elements skal har inbyggda magneter och är fullt Qi-kompatibla. De är designade för att perfekt passa telefonen, med generös öppning för kameran samt att aldrig störa din telefons prestanda och ger full tillgång till alla knappar och portar.

Danskt premiumtyg från Gabriel
Tyg från Gabriel kompletterar en "Made in Denmark" finish som känns otroligt i handen. Gabriel är allmänt betraktad som den bästa tygtillverkaren på marknaden med samarbete med många skandinaviska designmästare, inklusive Arne Jacobsen och Fritz Hansen. Varje tyg är tillverkat av återvunnet material, Oeko-Tex och Cradle to Cradle Certified ™, hållbart miljövänligt, fritt från skadliga kemikalier och helt säkert för nyfikna och små barn. Kombinerad miljövänlighet, att berika skönhet, sitt arv och god kvalitet och känsla i tygerna är Gabriels signum.

Raffinerad touch
Materialen i Nordic Elements skal har testats under extrema förhållanden - även i baren. De är inte bara mycket resistenta mot alkohol, alla material har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de klarar långvarig exponering mot ämnen som exempelvis saltvatten, ättika och solkräm. Våra exklusiva finish är tuff, men den har också en silkeslen känsla och kommer i nordiskt inspirerade färger.

Kortfattat
Slimmat snap-on skal med perfekt passform och stor öppning för kameran
Högkvalitativt skal i PC-plast med silkeslen yta
Dansk premiumtextil från Gabriel i en unik tyg-på-tyg-kombination med logotyp i aluminium
Handgjord och precisionstillverkad av Cradle to Cradle™ certifierade tyger
Textilfärg 1: Chic Go Uni - Röd, enfärgad, futuristisk med rena snittlinjer och premium high tech estetik.
Textilfärg 2: Chic Go Check - Röd och svart, inspirerad av mode, med små fyrkanter som ställs upp i oändliga led för att skapa ett klassiskt mönster med en high tech känsla i modern twist.
Finish: Chic - Röd, med silkeslen känsla


 

Slumpade produkter